Loading...
Kérdések és válaszok2017-10-24T14:29:48+00:00

Magánnyomozó iroda szolgáltatási díjai. Magánnyomozás árak:

Nincs két teljesen egyforma ügy, mindegyik vagy más szakértelmet, vagy szakértőt, illetve más technikát, időráfordítást, avagy más operatív munkát igényel, így nem is lehet másként, csak az adott ügyre vonatkoztatva meghatározni a költségeket.
Általában mi egy alap megbízási díjat kérünk, ami a költségeinket fedezi és amennyiben a megbízó elégedett a munkánkkal, úgy az ügy befejezését követően, egy előre megbeszélt sikerdíjat számítunk fel.
A fentiek alapján, semmiféle meglepetés nem érheti a megbízót, mivel utólagos költségek nincsenek.

Titkos ügykezelés. Titkos megbízások.

A magánnyomozói munkánk során, minden ügyben a legszigorúbb titoktartással  járunk el.
Ennek érdekében, egyedül velem találkozik a megbízó, rajtam kívül senki nem ismerheti meg a személyét, sem a teljes ügyet, sem annak célját. /Titoktartási szerződést írunk alá./
Az ügyek megoldásának kapcsán, munkatársaimat is teljes titoktartás kötelezi, mivel ezzel biztosított a feladattal kapcsolatos tevékenységünk teljes titkossága is.
Ezért teljes felelősséget is vállalok.

Magánnyomozók jogosítványai, eszközei, lehetőségei

Működésünk törvényben szabályozott és rendőrhatósági engedélyhez kötött.
Különleges hatáskörünk nincs.
Magánnyomozó irodánk rendelkezik az ügyek megoldásához szükséges profi szakértelemmel, több évtizedes tapasztalattal, az élet szinte minden területére kiterjedő tudással rendelkező szakértőkkel, kiváló kapcsolatokkal, különböző adatbázisokkal, mindeközben a legmodernebb technikai eszközöket használjuk.

Megbízás menete, időtartama..

Telefonon a legcélszerűbb felvenni velünk kapcsolatot.
Ekkor az elsődleges információk alapján, részben árajánlatot tudok tenni és ezt követően egyeztetni tudunk egy megbeszélést a budapesti irodánkban, avagy egyes esetekben egy előre megbeszélt helyen.
A megbeszélés természetesen még nem jelenthet megbízást is, így ez teljesen ingyenes.
Itt részleteiben is átbeszélünk mindent ami az ügyhöz tartozik, közte, hogy mennyi ideig tart a nyomozás, hogy mennyi idő alatt tudjuk megszerezni a kért adatokat, információkat, milyen költségek fognak felmerülni és, hogy miképpen fogjuk tartani a kapcsolatot, milyen módon tudunk egymással az ügy során egyeztetni és minden olyan kérdés, mely szükséges az ügy menete során.
Köszönettel veszem, ha megtisztelnek a bizalmukkal.

Referenciák

Olyan nincs.
Senki nem látná magát szívesen a referenciák közt.
Ezzel szerintem egyetértünk.
A legfontosabb, hogy megoldjuk az ügyet, megszerezzük a kért adatokat információkat.
Viszont az nem igaz, hogy mindenkinek tudunk segíteni, minden adatot, információt meg tudunk szerezni, mindent ki tudunk nyomozni, mindent meg tudunk oldani, ilyen még a mesében se nagyon van.
Viszont mindent megteszek ennek érdekében.